Congressen

aankomende congressen


HR Arbeidsvoorwaarden Congres

7 november 2019 @ 9:15
Postillion Hotel Bunnik

Het HR Arbeidsvoorwaarden Congres op 7 november 2019 is hét jaarlijkse event waarop u de actuele stand van zaken krijgt gepresenteerd op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Het congres is relevant voor iedere professional die betrokken is bij het opstellen of vernieuwen van de arbeidsvoorwaarden binnen organisaties. Deze 5e editie van het HR Arbeidsvoorwaarden Congres biedt bovendien als extra mogelijkheid om met gelijkgestemden aan de slag te gaan met de innovatie van arbeidsvoorwaarden in sessies onder leiding van experts.

Human Capital Group verzorgt op dit congres een aantal innovatiesessies en presenteert de uitkomsten van het Nationaal Beloningsonderzoek 2019.

Meld je hier aan!

 

Congres Talent & Performance Management

29 oktober 2019 @ 9:30
Jaarbeurs Utrecht

Human Capital Group levert in de persoon van Jan Tjerk Boonstra één van de sprekers op het congres Talent- en performancemanagement 29 oktober 2019

Meld je hier aan!

 

De Nationale Coöperatiedag 2019

30 oktober 2019 @ 13:30
De Rijtuigenloods in Amersfoort

Op 30 oktober 2019 is de Nationale Coöperatiedag. Jan Tjerk Boonstra geeft deze dag twee keer een workshop over duurzaam belonen voor bestuurders van coöperaties.

Meld je hier aan!

 

Best practices in performance management

TBA

Jan Tjerk Boonstra is middagvoorzitter op het congres van de HR Academy: best practices in performance management. Een kijkje in de keuken bij Eneco, Deloitte en gemeente Hollands Kroon.

Meld je hier aan!

Top