wat is neurodiversiteit

Over ons

Een stevig fundament voor verandering

Digitaliseren, wendbaar en hybride werken. Alleen organisaties die hun HR-fundament op orde hebben, houden het hoge tempo van de veranderende wereld van werk bij. Zo blijven zij al veranderend vooroplopen in de markt. Human Capital Group helpt zowel het fundament te leggen als blijvend succesvol te veranderen.

We zijn al ruim 70 jaar geworteld in de Nederlandse traditie van constructieve samenwerking tussen organisaties en medewerkers – een vaste en vertrouwde factor. Zo wordt onze functiewaarderingssystematiek gezien als belangrijke standaard in sectoren uiteenlopend van zorg tot de financiële sector. Met onze beloningsadviespraktijk en het Nationaal Beloningsonderzoek adviseren wij onze klanten in zeer uiteenlopende sectoren over beloning en arbeidsvoorwaarden van bestuurders tot CAO-personeel.

Een status om trots op te zijn

Onze methodes en onze autonome positie zorgen voor vertrouwen bij organisaties én medewerkers. Dus zijn we te vinden op de werkvloer en aan de directietafel van een keur aan organisaties. Ook worden we door vakorganisaties gevraagd voor onafhankelijke second opinion. Een status waar we trots op zijn, en die we continu waarmaken. Dat daagt ons uit om op een constant hoog niveau te presteren – zowel hands-on als strategisch. Met professionele integriteit als belangrijke waarde.

Het fundament onder HR

Met ons team leggen wij een stevig fundament onder de relatie tussen organisaties en medewerkers, door het creëren van rust en van respect voor elkaar. Zo kunnen management en medewerkers focussen op hun missie en doelen in de continu veranderende wereld waarin zij opereren. Voor een grote diversiteit aan organisaties zijn wij dé partner voor HR-gerelateerde vraagstukken. Wij begeleiden hen bijvoorbeeld bij reorganisaties, helpen beleid opzetten en uitvoeren, bouwen functiehuizen en zorgen voor een gedragen functiewaardering. Onze HR-professionals voorzien in een behoefte aan extra capaciteit en expertise.

Snel en soepel veranderen

Onze blik is altijd vooruit gericht. We zien waar de wereld van werk naar toe gaat en wat organisaties beweegt. Als een gids delen we onze inzichten. En door onze goede kennis van en betrokkenheid bij klanten weten we die inzichten effectief voor hen toe te passen. Daarbij werken we objectief en onafhankelijk. We leveren eerlijke inzichten én creëren vertrouwen. Zowel bij management als medewerkers en vakorganisaties. Mensen, belangen en doelen komen zo bij elkaar. Dat verandert sneller en soepeler.

Onze professionals

Onze partners

Uw HR-vraagstuk bespreken met één van onze collega’s?

Maak een afspraak of neem direct contact op.

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan
Contact