Interim HR

Interim HR en werving & selectie

Human Capital Group levert HR-professionals voor zowel vaste HR functies als interim HR-opdrachten. Van HR-business partner tot interim HR directeur. Wat uw vraag ook is, wij zorgen voor een snelle en passende match.

Human Capital heeft een team HR-professionals in vaste dienst en daarnaast een breed netwerk van ondernemende HR-professionals. Hierdoor bieden we het volledige palet aan HR-expertise aan. Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Alle beschikbare kennis

Naast de eigen kennis en ervaring maken onze HR-professionals ook gebruik van de kennis en ervaring van collega’s die vergelijkbare vraagstukken oplosten. Dankzij jarenlange ervaring van Human Capital Group ontsluiten wij alle beschikbare kennis op het gebied van HR voor uw organisatie.

Tijdelijke HR capaciteit

Zoekt u voor een bepaalde periode capaciteit, deskundigheid of ondersteuning bij complexe HR-vraagstukken zoals de verandering van uw organisatie? Dan bent u bij Human Capital Group aan het juiste adres. Wij vinden snel de juiste HR-expert voor uw organisatie en (interim) opdrachten.

De juiste HR-expert voor uw organisatie

Wij zijn zelf HR expert. Wij spreken de taal van HR, weten welke HR vraagstukken leven binnen organisaties en zo kunnen wij u helpen bij het vinden van de HR persoon die past bij uw organisatie en bij het vraagstuk waarom u een persoon zoekt. Vanzelfsprekend gaan wij uitgebreid met u in gesprek om te doorgronden wat de opdracht is voor uw toekomstige (interim) HR collega. Dit vormt de basis van ons en uw succes.

Voorbeelden van recente opdrachten: HR directeur voor financiële dienstverlener, programmamanager HR data voor grote overheidsorganisatie, projectleider strategische personeelsplanning (SPP) voor toezichthouder, HR-business partner voor verzekeraar, adviseur diversiteit en inclusie voor rijksoverheid. Daarnaast hebben wij continu opdrachten voor HR-adviseur, HR-projectleider, interim recruiter, (interim) manager, interim directeur, verzuimmanager en adviseur functieweging.

Werving & selectie

Wij vinden de beste kandidaat voor uw HR vacature. Wij kennen (bijna) alle HR professionals van Nederland. Zij vertrouwen ons omdat we discreet, zeer persoonlijk en zorgvuldig matchen.

De vacature wordt ingevuld door iemand die past bij uw cultuur en inhoudelijke opdracht.

Uw HR-vraagstuk bespreken met één van onze collega’s?

Maak een afspraak of neem direct contact op.

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan
Contact