Onderwijs, cultuur en wetenschap

HRM uitdagingen in onderwijs, cultuur en wetenschap

Onderwijs, cultuur en wetenschap bieden inspiratie voor een innovatief Nederland. Human Capital Group helpt culturele organisaties, universiteiten en hbo-instellingen in hun opgave om Nederland te voorzien van zuurstof die nodig is om een economisch welvarend land te blijven. Samen met deze instellingen zorgen we dat organisaties zich ontwikkelen zodat werknemers mentaal en fysiek welzijn ervaren.

HCG zorgt ervoor dat uw organisatie inspirerend blijft voor uw medewerkers. Wij ondersteunen u bij, met aandacht voor uw medewerkers, veranderen van uw organisatie, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.

Functiewaardering

Met functiewaardering en organisatie-inrichting leggen we een stevig fundament voor een goede relatie met uw medewerkers. Zo is uw organisatie klaar voor de dynamiek van vandaag en morgen.

Training en opleiding

Om de kennis bij onze klanten te borgen geven we regelmatig trainingen op basis van open inschrijving in MNT, HR21 en Fuwasys.

Naast de trainingen functiewaardering verzorgen we ook trainingen in (resultaatgericht) beschrijven en geven we (incompany) masterclasses op het gebied van functies, rollen en performance management.

Wat zijn passende arbeidsvoorwaarden?

Arbeidsvoorwaarden gaan verder dan een primair salaris en gaan ook over bijvoorbeeld een leaseauto, vakantiedagen en thuis werken. Het resultaat? Uw organisatie beweegt mee met de veranderingen in de maatschappij, wordt effectiever én is aantrekkelijk voor alle (toekomstige) medewerkers.

Interim HR

Human Capital heeft een team HR-professionals in vaste dienst en daarnaast een breed netwerk van ondernemende HR-professionals. Hierdoor bieden we het volledige palet aan HR-expertise aan. Van HR Business Partner tot interim recruiter en HR-adviseur. Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Strategisch HRM

Strategisch HRM wordt voor organisaties steeds belangrijker omdat het bepalend is voor het waarmaken van de strategische doelstellingen. Mensen worden daarin dé kritieke succesfactor. Zijn ze beschikbaar, zijn ze betrokken en passen ze optimaal bij het werk? Die vragen vormen een kern van strategisch HRM.

Dat vraagt om HRM gericht op groei, inzetbaarheid, ontwikkeling en talentontwikkeling.

Uw HR-vraagstuk bespreken met één van onze collega’s?

Maak een afspraak of neem direct contact op.

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan
Contact