Nationaal Beloningsonderzoek

Vergelijk uw organisatie in het Nationaal Beloningsonderzoek

20% van de werkgevers gebruikt een benchmark om salarissen aan te passen en bij 70% van de werkgevers krijgen medewerkers een bonus voor individuele prestaties. Hoe werkt dat bij uw organisatie?

Hoe verhoudt uw organisatie zich tot de BV Nederland? Kom erachter door mee te doen met hét beloningsonderzoek van Nederland en ontvang een gratis benchmarkrapport. Al meer dan 25 jaar voert Human Capital Group dit onderzoek uit onder circa 250 werkgevers. Lees hier de belangrijkste resultaten uit het onderzoek over 2021.

Waarom zou ik mee doen?
Het onderzoek is gratis en geeft inzicht in hoe de salarissen, arbeidsvoorwaarden en beloningen in uw organisatie zich verhouden tot alle andere deelnemende organisaties, een afspiegeling van de BV Nederland.

Na deelname ontvangt u een uitgebreid rapport waarin het beloningsbeleid van uw organisatie wordt vergeleken met dat van andere deelnemende organisaties.

Doe ook mee en ontvang een organisatie-specifieke benchmarkrapportage, deze rapportage:

  • Geeft richting voor het beloningsbeleid van jouw organisatie.
  • Creëert draagvlak voor het beloningsbeleid bij directie en lijnmanagement.
  • Zorgt voor een sterkere onderhandelingspositie met (nieuwe) medewerkers.
  • Helpt bij het werven van nieuw talent

Meer informatie

IT beloningsonderzoek
Voor organisaties in de IT-branche kan een branche-specifieke vergelijking van grote toegevoegde waarde zijn. Als aanvulling op het NBO bieden wij daarom in samenwerking met branche organisatie NLdigital het IT beloningsonderzoek aan.

  • 1Ik ontvang gratis een benchmarkrapport over mijn organisatie
Deelname is kosteloos en duurt maximaal 30 minuten
Top