HR@HOME

HR @HOME: 3 PERSPECTIEVEN VOOR HR NA DE CRISIS

9 juni 2020 | 3 Webinars | Replay | Gratis |

Tijdens HR@Home delen experts van Human Capital Group kennis en inspiratie over dé HR-thema’s van dit moment. In drie korte brainsnacks van 20 minuten praten ze je bij over leiderschap in tijden van crisis, het creëren van vertrouwen in teams en het behouden van vitale medewerkers. Na een uur ben je weer helemaal bij!

De replays van deze drie korte webinars zijn nu gratis beschikbaar. Geef je op via de oranje button en kijk de webinars terug op een voor jou geschikt moment. Je ontvangt de replaylinks direct in je mailbox.

Op de agenda:

  • Leiderschap in tijden van crisis

Iedere medewerker beleeft de coronacrisis weer anders. Daar komt nog bij dat een groot deel van het personeelsbestand op afstand in wisselende thuisomstandigheden moet werken. Hoe geef je vanuit de organisatie sturing en hoe achterhaal je vanuit HR wat er werkelijk ‘leeft’ bij de medewerker? En hoe neem je mensen mee in de transitie van de business? In deze webinar helpt Jan Tjerk Boonstra u op weg!

  • Vertrouwen in teams

Alleen ga je sneller, samen kom je verder! Maar hoe doe je dat, succesvol samenwerken in een team? Het sleutelwoord is vertrouwen. Vooral nu iedereen op afstand van elkaar werkt. Senior Organisatieadviseur Reinier Mak van Human Capital Group deelt zijn theorie over optimale teamsamenwerking, gaat met je in gesprek over ‘best practices’ en beantwoordt vragen. Met als bonus: een praktisch model om zelf mee aan de slag te gaan.

  • Vitale medewerkers

De coronacrisis heeft onze manier van werken sterk veranderd; thuiswerken met een minimum aan sociale contacten is voor iedereen een uitdaging. Terwijl een paar maanden geleden nog meer dan een miljoen Nederlanders last hadden van burn-out klachten, zitten nu veel mensen tegen een bore-out aan. Hoe voorkom je dit en vergroot je de zelfregie van medewerkers? In deze webinar geeft Darya Moghimi antwoorden op deze vragen.

 

Schrijf je in en ontvang de webinars direct in je mailbox!

Top