Samenwerkingspartners

mindcampus


Mindcampus draagt bij aan de ontwikkeling en vooruitgang van mensen en organisaties met opleidingen en online media en is al jarenlang een samenwerkingspartner van Human Capital Group. We ontwikkelen en geven samen leergangen, masterclasses en congressen/seminars, zowel als open inschrijving als in company zoals:

  • Masterclass HR Business Partner.
  • Masterclass Flexibel organiseren
  • Masterclass Performance management (moderne HR cyclus ontwerpen).
  • Masterclass Adviseren en beïnvloeden voor HR professionals.
  • Masterclass Bouwen aan een dynamisch functiehuis.
  • HR arbeidsvoorwaarden congres.
  • Seminar best practices in performance management.

Jan Tjerk Boonstra van Human Capital Group is daarnaast lid van de hoofdredactie van het magazine HR Strategie en lid van de Raad van Advies van HR Academy.

Website Mindcampus: https://www.mindcampus.nl/

 

Preventned


Human Capital Group en Preventned werken samen om mens en organisatie bij elkaar te brengen.
Preventned levert klanten inzichten en data zodat het rendement van de organisatie en het werkvermogen en geluk van medewerkers toenemen. Human Capital Group zorgt voor de juiste interventies en HRM-condities om de inzichten uit de data in de organisatie te verankeren. Wij dragen zo gezamenlijk bij aan de kracht van organisaties, zodat zij nu én in de toekomst succesvol kunnen inspelen op een continu veranderende omgeving.

Zie meer over de samenwerking in deze presentatie

Website Preventned: https://www.preventned.nl/

 

Intuo


Het talent en performance platform van intuo stelt je in staat om een cultuur van groei en ontwikkeling te stimuleren in je organisatie. Intuo geeft managers en hun teams de tools om waardevolle een-op- een gesprekken te voeren, feedback uit te wisselen en objectieven op te volgen, zodat performance management meer wordt dan de ‘to-do’ voor HR’. Het platform biedt een schat aan mogelijkheden en data omtrent betrokkenheid, samenwerking en samen leren.
Human Capital Group en intuo werken samen aan de introductie en implementatie van performance management bij klanten en organiseren kennissessies over talent en performance management. Een gezamenlijk artikel en een whitepaper is opgenomen onder Publicaties.

Website Intuo: https://www.intuo.io/

Wil je meer weten?

Top