• Plaats

  • Professioneel niveau

Senior P&O Adviseur – Levvel

Amsterdam
32 uren
HBO

Introductie

Ben jij een energieke en gedreven Senior P&O Adviseur die Levvel helpt om P&O verder te professionaliseren? Werk je graag in een dynamische omgeving met zelfsturende teams én met teams die hiërarchisch aangestuurd worden? Ben jij een volwaardige sparringpartner voor directie en management die kan bijdragen aan een veranderende omgeving? En werk je graag in een maatschappelijk relevante organisatie die de belangen van jongeren en gezinnen voorop stelt? Welkom bij Levvel….

(meer…)
Arnout Bruijn 06 20 16 42 25

Specialist C&B – Human Capital Group

Utrecht
40 uren
HBO

Introductie

Ter versterking van ons team, zoeken wij Compensation & Benefits Consultants die inzetbaar zijn op diverse opdrachten bij onze klanten uit de overheid, financiële dienstverlening, zorg/ welzijn, en handel/ transport /energie/ industrie. Ben jij die deskundige en betrokken specialist op het gebied van Compensation & Benefits die organisaties wil helpen vanuit de inhoud en met je eigen stijl? Werk je graag samen met klanten en collega’s? Wil je samenwerken met een dynamische adviespraktijk?

(meer…)
Arnout Bruijn 06 20 16 42 25

Interim HR Consultant

Utrecht
40 uren
HBO

Introductie

Ben jij een HR professional die energie krijgt van uitdagende opdrachten en projecten? Vind je het leuk om in verschillende keukens te kijken? En wil je onderdeel zijn van een team van al even gepassioneerde vakgenoten? Kom dan ons team van interim HR Consultants versterken.


(meer…)
Arnout Bruijn 06 20 16 42 25

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan