Masterclasses

in samenwerking met HR Academy

HR Opleidingen

Moderne HR-Cyclus ontwerpen

30 januari 2020 @ 9:30
NBC Nieuwegein

9 april 2020 @ 9:30
Postillion Hotel, Bunnik

We moeten stoppen met het jaarlijkse ritueel van functionerings- en beoordelingsgesprekken. De HR-cyclus is een papieren tijger. Maar wat komt ervoor in de plaats? In deze masterclass stelt u een plan van aanpak op voor modernisering van uw HR-cyclus en een ontwerp voor effectief performance management.

Meld je hier aan!

 

Bouwen aan een dynamisch functiehuis

Tweedaags
5 en 19 maart 2020 @ 9:30
Postillion Hotel, Bunnik 

2 en 16 juni 2020 @ 9:30
NBC Nieuwegein

In veel organisaties werken mensen niet volledig meer in afgebakende functies, maar steeds meer in projecten en rollen. Wat betekent dit voor het bestaande functiehuis? Moet u naast functies gaan werken met generieke rollen? Kortom, hoe zorgt u voor een dynamisch up-to-date functiehuis voor uw organisatie? In deze 2-daagse masterclass werkt u aan een plan van aanpak voor implementatie van of grootschalig onderhoud aan uw functiehuis.

Meld je hier aan!

 

Essentials Functiehuis en functiewaardering

TBA
Online Curcus

Door organisatieveranderingen staan bestaande systemen van functiewaardering en de inrichting van functiehuizen onder druk. Streeft u naar een functiegebouw dat (beter) past bij uw organisatie? Meld u dan aan voor deze interactieve online cursus. Na het volgen weet u hoe u een goede start maakt met het up-to-date houden en ontwikkelen van uw functiehuis.

Meld je hier aan!

 

Word HR Business Partner met impact

Tweedaags
3 en 17 december 2019 @ 9:30
5 en 19 maart 2020 @ 9:30
2 en 16 juni 2020 @ 9:30
Postillion Hotel Bunnik

Uw organisatie wil gaan werken met HR Business Partners of is hier al mee gestart. Wat betekent dit concreet voor de invulling van uw rol en hoe ontwikkelt u zich tot een volwaardig HR Business Partner? In deze masterclass leert u hoe u optimaal de aansluiting vindt bij ‘de business’ en actief de strategische ontwikkeling van de organisatie kunt beïnvloeden als HR Business Partner met impact.

Meld je hier aan!

 

Vergroot uw impact als HR-adviseur

TBA

Als HR-professional ondersteunt en adviseert u management en medewerkers in verschillende situaties. Heeft u behoefte om uw impact te vergroten en de kwaliteit van uw HR-advisering te versterken? Wilt u mensen beter leren overtuigen en met uw advies de organisatiestrategie beïnvloeden? Tijdens deze masterclass gaat u aan het werk met instrumenten die uw beïnvloedings- en adviesvaardigheden optimaliseren.

Meld je hier aan!

 

Essentials Moderne HR-Cyclus

TBA
E-learning

Begint de traditionele wijze van functionerings- en beoordelingsgesprekken met medewerkers te wringen, omdat die niet meer past bij de wensen van de organisatie? Meld u dan aan voor deze interactieve online cursus. Na het volgen weet u hoe u een goede start maakt met modernisering van de HR-cyclus en effectief performance management in uw organisatie.

Meld je hier aan!


De masterclasses zijn ‘blended’ van aard en dat betekent dat onderdelen digitaal (en in eigen tijd) zijn te volgen in combinatie met contactmomenten met docenten.

Alle masterclasses worden ook (maatgemaakt) in Incompany varianten gegeven.

Top