22 mei 2020
Radio/Podcast

De HR Podcast – Organiseren door de crisis (heen)

Al ruim twee maanden trekt de coronacrisis verwoestend door Nederland. Wat is nu de impact op organisaties en organiseren? Zijn er al grote bewegingen te zien? Brengt de crisis alleen kaalslag of zijn er ook lichtpuntjes of zelfs innovaties? Aan de hand van gesprekken met 20 HR-directeuren maakt de HR Podcast de tussenbalans op.

Te gast (bij HR Praktijk) is Jan Tjerk Boonstra, Principle Consultant bij Human Capital Group en docent aan de HR Academy. Hij heeft met twee andere vakgenoten 20 HR-directeuren geïnterviewd. In deze aflevering doet hij verslag over de huidige prioriteiten van HR, wat HR nu geleerd heeft en wat de voor HR de grootste uitdagingen na de crisis zijn.

  • Als je hier klikt wordt je doorverwezen naar de website met een link naar de aflevering
  • Wil je de aflevering liever via Spotify beluisteren? Klik hier
  • Voor Apple Prodcast klik hier

De HR Podcast is een initiatief van HR Academy en HR Praktijk en gaat over innovaties met impact op HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen. Kijk voor alle info op www.hrpodcast.nl.

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan
Contact