1 mei 2020

Oplossingen van Human Capital Group na de crisis!

Human Capital Group helpt zijn klanten bij het zo goed mogelijk doorstaan van de crisis. We hebben samen met onze partners HR Academy en Preventned een serie webinars en seminars ontwikkeld waarin we stilstaan bij verschillende thema’s die op organisaties en medewerkers een grote impact hebben.

De webinars gaan over de thema’s leiderschap en werkgeluk, d.w.z. over hoe de crisis het werkvermogen van medewerkers beïnvloed en hoe leidinggevenden en HR kunnen zorgen dat het werkvermogen toch nog zo goed mogelijk kan worden benut. De vervolgwebinars gaan in op effectieve communicatie, optimalisatie van werkvermogen en productiviteit, zelfregie (en bore- en burnout) en management gebaseerd op vertrouwen.

Een andere webinarreeks richt zich al op de periode ná de crisis. Deze reeks gaat om het zorgen voor wendbare, vitale en veerkrachtige organisaties. Hoewel de crisis een uitzonderlijke omstandigheid is, is eens te meer duidelijk geworden dat aanpassings- en verandervermogen van organisaties en mensen steeds crucialer wordt. Daar horen begrippen bij als continu leren en ontwikkelen, lerende organisatie, wendbaarheid en veerkracht.

In het eerste webinar in deze reeks bespreekt Jan Tjerk Boonstra van Human Capital Group coronacrisis laat eens temeer zien hoe aanpassingsvermogen dé kritieke succesfactor is voor langetermijn succes en zelfs om te overleven als organisatie. Daarmee evolueert strategische workforce planning in een sneltreinvaart naar een volgend niveau, waarin organisaties voortdurend in beweging zijn en doorlopend leren en veranderen. Optimale inzetbaarheid van medewerkers – in meerdere rollen – is daarvoor een belangrijke voorwaarde.

Wij bieden de volgende reeks aan met webinars en seminars, klik op de link voor meer informatie:

Klik hier voor alle informatie betreffende opleidingen en online webinars/seminars.

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan
Contact