Functiewaardering

Online training toepassing MNT

elke 2e en 3e dinsdag van de maand van 09:30 tot 12:30 uur€ 503,50 p.p. excl. 21% btwOnline
Beschikbare data: 09 augustus 2022 13 september 2022 11 oktober 2022 08 november 2022 13 december 2022

Wij organiseren elke tweede en derde dinsdag van de maand in de ochtend een online training Toepassing MNT. De online training bestaat uit twee dagdelen waarbij tussen de twee dagdelen huiswerk moet worden gemaakt.

Voorwaarde voor deelname: licentie op FUWA Online
Indien uw organisatie gebruik maakt van de functiewaarderingsmethode MNT om functies vergelijkenderwijs in te delen, kunt u deelnemen aan de open inschrijvingstraining voor de toepassing van MNT (de methode) en FUWA Online (de online applicatie). U leert functies waarderen, indelen én onderbouwen aan de hand van algemeen trainingsmateriaal.

Voor wie van toepassing:
HR medewerkers, adviseurs, specialisten die voor hun organisatie zelf functies willen kunnen waarderen, indelen en onderbouwen. MNT wordt onder andere toegepast voor Kinderopvang, Jeugdzorg en Sociaal Werk, voor Handel in Bouwmaterialen, voor Dagbladuitgeverijen en vele individuele organisaties die niet onder een specifieke cao ressorteren.

Kosten:
€ 503,50 per persoon. Inclusief certificaat. Dit bedrag is inclusief 6% bureaukosten en exclusief BTW. Per jaar kan één deelnemer per licentie gratis deelnemen aan een Online Training Toepassing MNT of een Online Herhalingstraining Toepassing MNT.

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan
Contact