IPO

IPO Training: hoe krijg ik en functioneer ik in de rol van strategisch (sparring) partner (mede) in de context van het generieke functiehuis

2 dagen - 7 en 15 november 2022€2.300,- per persoon
Beschikbare data: 07 november 2022

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling als (meer) strategisch (sparring) partner? In deze tweedaagse training leer je hoe je optimaal aansluiting vindt bij de ‘business’ en actief de strategische ontwikkeling van de organisatie kunt beïnvloeden, kunt bijdragen aan de resultaten en op kunt treden als regisseur van veranderingsprocessen. Omdat mede met het functiegebouw een andere manier van werken mogelijk wordt, kan de (HR) adviseur daarmee en daarin ook strategisch partner in organisatieontwikkeling worden. In twee dagen worden alle facetten van die rol (van de aard en eisen die de organisatie stelt tot eigen individuele competenties en ambities) doorgenomen en wordt iedere deelnemer in staat gesteld een eigen analyse en ontwerp van die mogelijke rol te maken.

Kosten: € 2.300,00 per persoon (exclusief locatiekosten (indien van toepassing) en BTW). De open inschrijving gaat door bij minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers.

Meer informatie: training sparring partner

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan
Contact