Specialist C&B – Human Capital Group

Utrecht
40 uren
HBO

Introductie

Ter versterking van ons team, zoeken wij Compensation & Benefits Consultants die inzetbaar zijn op diverse opdrachten bij onze klanten uit de overheid, financiële dienstverlening, zorg/ welzijn, en handel/ transport /energie/ industrie. Ben jij die deskundige en betrokken specialist op het gebied van Compensation & Benefits die organisaties wil helpen vanuit de inhoud en met je eigen stijl? Werk je graag samen met klanten en collega’s? Wil je samenwerken met een dynamische adviespraktijk?

Organisatie

Bedrijven, organisaties en instellingen staan voor grote uitdagingen, de markt verandert en HR speelt hierin een belangrijke rol. Onze 60 collega’s ondersteunen organisaties met de meest uiteenlopende HR-vraagstukken. Wij maken organisaties toekomstgericht, toekomstbestendig en toekomst behendig. Wij brengen oplossingen waarmee we de vitaliteit, wendbaarheid en professionaliteit van onze klanten verbeteren en willen met deze propositie het meest vertrouwde HR-adviesbureau van Nederland zijn.

Human Capital Group gelooft dat mensen het verschil maken als organisaties vakmanschap, samenwerking en werkplezier bevorderen. Wij dragen bij aan de kracht van organisaties, zodat zij nu én in de toekomst succesvol kunnen inspelen op de continu veranderende omgeving.

Wij zijn de organisatie voor prestatie, wij dragen bij aan het duurzame succes door met onze klanten hun wendbaarheid, vitaliteit en professionaliteit te verbeteren. Ben jij toe aan die volgende stap en werk jij graag in een informele, ambitieuze en professionele omgeving? Dan komen we graag met jou in contact!

Functie

Als Compensation & Benefits Specialist werk je op projecten of op interim basis, afwisselend in teamverband of zelfstandig. Je bent flexibel in de keuze van jouw werkplek, waarbij de vraag hoe je je elke dag het beste resultaat behaalt leidend is. Met jouw kennis adviseer je onze klanten bij verschillende projecten. Je bent een Business Partner en bent in staat om onze klanten proactief te adviseren op basis van jouw analyses. Ook ben je graag commercieel actief en bent in staat commerciële kansen bij onze klanten te herkennen en hier op passende wijze op in te spelen.

Als Compensation & Benefits Specialist treed je op als ambassadeur van Human Capital Group. Je bent een vertrouwde partner voor onze klanten die je met aandacht en creativiteit adviseert over passende oplossingen voor beloningsvraagstukken. Tijdens je opdrachten en projecten ben je inspirator en motivator voor onze opdrachtgever en evalueer je regelmatig de behaalde resultaten. Je stelt hierbij hoge eisen op het gebied van kwaliteit. Projecten waarin jij het verschil kunt maken.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO/ WO opleiding op het gebied van human resource management, bedrijfseconomie, bedrijfskunde of aantoonbaar beschikken over dit niveau.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van Compensation & Benefits.
  • Je bent analytisch sterk, secuur, organisatiesensitief, adviesvaardig en beschikt over een gezonde dosis enthousiasme, lef, professionaliteit en inhoud en combineert dit met een commerciële instelling.
  • Kennis van/ervaring met functiewaardering is een pre.
  • Ervaring binnen een consultancy of commerciële organisatie is een pré.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift en beschikt over bewezen uitstekende communicatieve vaardigheden.·
  • Je bent een vakman(/vrouw), oplossingsgericht, leergierig, ondernemend en hebt plezier in je werk.

Aanbod

Bij ons kun je rekenen op een dynamische werkomgeving en gedreven collega’s. Natuurlijk bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en volop kans voor een duurzame loopbaan waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Arnout Bruijn 06 20 16 42 25

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan