Ik doe mee

Meedoen Aan het beloningsonderzoek

Wat fijn dat u met uw organisatie wilt mee doen aan het Nationaal Beloningsonderzoek! Door deel te nemen krijgt u een goed inzicht in hoe uw salarissen, overige arbeidsvoorwaarden en beloningen zich verhouden tot andere organisaties binnen en buiten uw branche.

Tijdens dit onderzoek maken wij onder andere een salarisvergelijking voor uw onderneming. Omdat we hiervoor gebruik maken van de salarisgegevens van uw organisatie zijn wij volgens de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) verplicht een verwerkersovereenkomst met u aan te gaan. In deze overeenkomst leggen wij uit hoe we veilig en volgens de AVG met uw gegevens omgaan.

U treft hier een versie van de verwerkersovereenkomst aan die nog niet op naam is gesteld.
Deze concept overeenkomst kun u downloaden en op uw gemak doornemen.

Wanneer u akkoord bent met deze verwerkersovereenkomst, kunt u dit aangeven door hieronder uw gegevens in te vullen en het vakje voor akkoord aan te vinken. Wanneer u dit heeft gedaan heeft, ontvangt u automatisch de verwerkingsovereenkomst op het door u opgegeven e-mail adres en start het onderzoek. Overigens kunt u te allen tijde het onderzoek onderbreken en op een later moment verder gaan. Wanneer u vragen heeft kunt u ons telefonisch en per e-mail bereiken. We helpen u graag!

  • Opdrachtgever verklaart de verwerkersovereenkomst te hebben gelezen, begrepen en akkoord te hebben bevonden. *
  • Hidden
    DD slash MM slash JJJJ

Waarom meedoen aan Nationaal Beloningsonderzoek

  • 1Vergelijk uw salarissen met de BV Nederland
  • 2Toets uw secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 3Ontvang een complete benchmark
Top