Persoonlijke effectiviteit

Wat is jouw persoonlijke werkstijl? In welke omstandigheden wordt jouw stijl contraproductief en hebben jij en anderen daar last van? Met onze training ‘Persoonlijke Effectiviteit' pak je het totaal aan.

Assertiviteit

Wil je beter voor je eigen belangen opkomen, maar wel met respect voor anderen? Om je doelstellingen op werk- en privégebied te bereiken, is het van belang dat je jezelf durft te uiten en te profileren.

Besluitvaardigheid en oordeelsvorming

Besluitvaardigheid heeft voornamelijk betrekking op de facetten kennis en persoonskenmerken. Personen die besluitvaardig in hun handelen zijn, zijn in staat om op het juiste moment doeltreffende besluiten te nemen en hieraan vast te houden.

Creativiteit en doorbraakdenken

Creativiteit is het proces voor het genereren van ideeën en het oplossen van problemen. In deze één daagse training leer je dat creativiteit geen speciaal talent is, maar een vermogen waarover we allemaal beschikken.

Mindfulness op het werk

De aandacht op je werk verliezen door in gedachten met iets anders bezig te zijn. Vooruit denken terwijl iemand meent dat je naar hem/haar luistert. Mindfulness is een vaardigheid waarbij je bewust aandacht voor het moment hebt en je je niet laat afleiden.

Mindfulnesstraining

Deze mindfulnesstraining volgt het MBSR/MBCT format. Dit is het oorspronkelijke programma zoals Jon Kabat-Zinn dat ruim 30 jaar geleden heeft ontwikkeld. Mindfulnesstraining is voor iedereen die een investering wil doen in de kwaliteit van zijn leven en bereid is op een nieuwe manier naar zijn eigen patronen te kijken.

NLP Basistraining

NLP is een wereldwijd toegepaste methode voor persoonlijke ontwikkeling, communicatie en het vergroten van je keuzevrijheid. De methode wordt steeds populairder en is continue in ontwikkeling.

NLP Practioner

Deze 16-daagse pleiding tot NLP Practitioner is bestemd voor iedereen die meer uit zichzelf en uit het leven wil halen. En die dat niet alleen laat bij willen, maar zichzelf ook de moeite en investering waard vindt om zich daarvoor actief in te zetten.

Omgaan met veranderingen

Veranderingen bieden kansen, maar veranderingen zorgen vaak ook voor onzekerheid. Om een veranderingsproces goed te kunnen sturen, heb je kennis en inzicht nodig van de verschillende fasen tijdens het proces.

Projectmatig werken

In deze actieve training krijg je inzicht in en oefen je met de basisprincipes van projectmatig werken. Je krijgt inzicht in de wijze waarop je binnen een projectteam succesvol kunt samenwerken en hoe je onderling effectief kunt communiceren.

Timemanagement

Als je het idee hebt dat je (nog) niet alle tijd benut op de meest efficiënte manier en af en toe stress ervaart, dan zijn een aantal praktische tips waarschijnlijk van harte welkom. Naast een praktisch kader om zo efficiënt mogelijk je tijd te benutten worden in deze training veel tips en tricks geformuleerd.