Communicatie Trainingen

Goed kunnen communiceren is van groot belang voor elke professional. Toch is dit minder vanzelfsprekend dan het lijkt. Met een training kunt u contact met collega's en klanten soepeler en effectiever laten verlopen. Zo voorkomt u problemen, komt uw bedrijf nog professioneler voor de dag en bent u vaak ook nog minder tijd kwijt.

Werk en Re-integratie Trainingen

Onze open trainingen ‘Werk en re-integratie' zijn gericht om uw bemiddelingsvaardigheden te optimaliseren met als doel dat u meer klanten aan het werk helpt door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. We bieden een breed aanbod zodat u uw klanten optimaal kunt begeleiden en/ of werkgevers met plezier benadert en met resultaat kunt adviseren en beïnvloeden. Daarnaast bieden we kennistrainingen aan op het gebied van wet- en regelgeving rondom sociale zekerheid, arbeid, ontslag, werkeloosheid en arbeidsongeschiktheid.

Loopbaan Trainingen

De huidige arbeidsmarkt vraagt om zelfbewuste medewerkers. Weten wat je kan en dit goed kunnen presenteren vergroten je mogelijkheden aanzienlijk. Onze trainingen helpen je hierbij.

Persoonlijke Kracht Training

Je moet je mogelijkheden kennen om ze te kunnen benutten. Onze open trainingen 'persoonlijke effectiviteit' zijn gericht op het vergroten van mogelijkheden. We hebben een breed aanbod om alle aspecten hiervan te kunnen belichten.