Loopbaanchecks

Human Capital Group

Met de Loopbaancheck krijg je de kans om jouw talenten, ambities en wensen helder te krijgen en dit te laten aansluiten op de huidige én toekomstige arbeidsmarkt.

Human Capital Group biedt diverse tools, testen, workshops en trainingen aan om uw mobiliteit en duurzame inzetbaarheid te vergroten. Hieronder beschrijven we de Loopbaanchecks die wij organiseren.


Training:
Loopbaanindicator (Scan & coachgesprek)

Beschrijving:
De Loopbaanindicator maakt op een betrouwbare manier inzichtelijk in welke mate u employabel bent ten opzichte van de arbeidsmarkt (intern/extern). Onder employability verstaan wij hier uw inzetbaarheid in relatie tot uw huidige en mogelijke toekomstige baan. U bent hoog employabel, wanneer u actief bezig bent met uw persoonlijke ontwikkeling zodat u ook breed inzetbaar bent, zowel binnen als buiten de organisatie. Deze Loopbaan Indicator kijkt daarbij naar verschillende factoren. De uitslagen worden door een loopbaancoach toegelicht.

Duur:
2 uur

Contact
Heeft u vragen? Stuur een email naar mobiliteit@humancapitalgroup.nl en één van onze collega’s neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Business Support
Human Capital Group

mobiliteit
@humancapitalgroup.nl

Top