Interim HR Consultant

Utrecht
40 uren
HBO

Introductie

Ben jij een HR professional die energie krijgt van uitdagende opdrachten en projecten? Vind je het leuk om in verschillende keukens te kijken? En wil je onderdeel zijn van een team van al even gepassioneerde vakgenoten? Kom dan ons team van interim HR Consultants versterken.

Organisatie

Wij zijn Human Capital Group – dé HR dienstverlener van Nederland. Wij zijn trots op onze medewerkers. Wij zijn expert, hebben hart voor ons vak en brengen mens en organisatie bij elkaar. Dat doen wij als adviseurs op het gebied van organisatie-inrichting, strategisch organisatie- en HR-advies en organisatieverandering.

Onze adviseurs worden ingezet als specialisten en op interim basis bij onze klanten. Wij bedienen een brede, branche-overstijgend markt van ICT tot zorg & welzijn en van overheidsinstellingen tot financiële en zakelijke dienstverlening in heel Nederland. Voor deze positie zoeken wij voornamelijk HR Consultants (HR Business Partners) met ervaring in de publieke sector zoals (Rijks) overheid, Zorg en Onderwijs.

Functie

Bedrijven, organisaties en instellingen staan voor grote uitdagingen, de markt verandert en HR speelt hierin een belangrijke rol. Als interim HR Consultant maak je tijdelijk deel uit van de HR afdeling van onze opdrachtgever. Je adviseert het (lijn)management over uiteenlopende HR vraagstukken. Je adviseert en ondersteunt bij ontwikkel- en veranderprocessen. Als interim HR Consultant treed je op als ambassadeur van Human Capital Group. Tijdens je opdrachten en projecten ben je inspirator en motivator voor onze opdrachtgever en evalueer je regelmatig de behaalde resultaten. Je stelt hierbij hoge eisen op het gebied van kwaliteit en je bent in staat kansen om te zetten naar nieuwe mogelijkheden voor jezelf en je collega’s.

Functie-eisen

  • 4+ jaar werkervaring als HR generalist.
  • Afgeronde HBO of WO opleiding
  • Je hebt ervaring binnen de publieke sector zoals (Rijks) overheid, zorg, onderwijs
  • Heb je daarnaast ervaring in de private sector, dan is dat mooi meegenomen
  • Brede kennis en ervaring in HR zoals strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid, organisatieontwikkeling en reorganisaties
  • Je krijgt energie van gevarieerde en uitdagende opdrachten en je bent voortdurend bezig met je eigen ontwikkeling, de ontwikkeling van Human Capital Group én van je opdrachtgevers
  • Met jouw inhoudelijke expertise, klantgerichtheid en overtuigingskracht creëer je binding met de klant
  • 32-40 uur beschikbaar
  • Je woont bij voorkeur in de omgeving Utrecht, Noord- of Zuid-Holland of Brabant.

Je bent bereid tot reizen binnen Nederland (zodra dit weer is toegestaan).


Aanbod

Bij ons mag je jezelf zijn. Graag zelfs, want we zoeken mensen die autonoom durven te zijn en ergens voor staan. Mensen die vertrouwen wekken en geloofwaardig zijn. Bij ons vind je dan ook geen opgelegde cultuur – de sfeer is informeel en het contact persoonlijk. Terwijl iedereen wel 100% gedreven is om zichzelf te ontwikkelen en te groeien in het vak. Er wordt hard gewerkt maar ook hard gelachen! Plezier hebben in je werk staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons kun je bovendien rekenen op een dynamische werkomgeving, veel vrijheid en variatie en gedreven en leuke collega’s. Natuurlijk bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en volop kansen voor een duurzame loopbaan.


• Een salaris dat aansluit bij jouw werkzaamheden, kennis en ervaring

• Contract voor 32-40 uur per week

• Een vast dienstverband

• Ontwikkelmogelijkheden waaronder deelname aan kennissessies en masterclasses

• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een gunstige pensioenregeling

• Een leaseauto

• Compleet verzorgde biologische lunch

• Een informele en ambitieuze organisatie met veel borrels, feesten, pubquiz, teamuitjes, en masterclasses.


Inlichtingen

Druk jij op die sollicitatieknop? Dan mag je van mij verwachten dat ik binnen twee werkdagen contact met jou opneem. Nog geen reactie gehad? Neem dan gerust contact met mij op. Overweeg je een overstap, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Bellen of appen mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden. Arnout Bruijn, arnout.bruijn@humancapitalgroup.nl of 06 20 16 42 25


Sollicitatie

Arnout Bruijn 06 20 16 42 25

Arnout Bruijn 06 20 16 42 25

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan