17 april 2023
Performance Management

7 tips voor modern performance management

In deze whitepaper van Visma Raet haal je:

  • De laatste inzichten uit onderzoek over de effectiviteit van performance management
  • Hoe geef je succesvol invulling aan gesprekken over medewerkerontwikkeling?
  • Tips voor HR om performance management stapsgewijs te verbeteren

De noodzaak van wendbaarheid en flexibiliteit was er al voordat het coronavirus zo bepalend werd. De toen al snel veranderende wereld vereiste dat en bij veel organisaties ging het roer om.

Tijdens de pandemie is deze ontwikkeling in een versnelling geraakt en nog essentiëler geworden. Goede en slechte tijden wisselen elkaar immers in rap tempo af, waarbij de ene sector krimpt en de andere groeit. De ongelijkheid doet zich zelfs voor bij verschillende departementen in dezelfde organisatie. Businessmodellen veranderen en medewerkers verkeren in onzekerheid over hoe hun werk zich ontwikkelt en of ze überhaupt straks nog een baan hebben. Ook de aard van het werk is sneller veranderd in 2020, door het werken en vooral samenwerken op afstand.

Al die nieuwe omstandigheden schreeuwen om andere competenties in de organisatie, bij leidinggevenden én bij medewerkers. Leervermogen, flexibiliteit en het vermogen tot samenwerken met verschillende mensen in steeds veranderende settings zijn enkele van de onmisbare kwaliteiten geworden.

Uw HR-vraagstuk bespreken met één van onze collega's?

Maak een afspraak of neem direct contact op.

Verbeterde leesbaarheid

Hoog contrast

Annuleren
Opslaan
Contact